Promoció econòmica i Formació i Ocupació

Promoció econòmica i Formació i Ocupació

L'objectiu d'aquesta àrea és impulsar el creixement econòmic i fomentar la creació d'ocupació en l'àmbit local, per tal d’afavorir la diversificació de l’activitat econòmica i la generació de llocs de treball. 


És tasca d'aquest departament posar en funcionament i donar suport a serveis i projectes que afavoreixin la dinamització sociolaboral del municipi, el foment de la creació de noves empreses i l'emprenedoria. Així com prendre iniciatives que contribueixin a augmentar les possibilitats d'ocupació, formació, assessorament i orientació laboral.


La recerca activa d'ajuts i subvencions per tal de disposar de més recursos per a projectes d'ocupació que afavoreixin als canongins i canongines, és també competència d'aquesta àrea municipal. Alhora que s'ocupa del desenvolupament local, la dinamització del territori i de la iniciativa empresarial, les activitats firals i mercats, la indústria, el comerç, el consum i l'obertura de noves activitats econòmiques.


Regidora responsable de l'àrea: Lidia Muñoz Granados (PSC)

Foment de l'ocupació

Foment de l'ocupació

Clica AQUÍ per accedir a la borsa de treball municipal, a l'oferta d'ocupació pública i als programes d'impuls i foment de l'ocupació.