Servei d'Ocupació i Promoció Econòmica

i Borsa de Treball municipal
Servei d'Ocupació i Promoció Econòmica

El Servei d’Ocupació i Promoció Econòmica ofereix suport a les persones que busquen ocupació o orientació laboral, així com al comerç i petites empreses per a que neixin i/o es consolidin al municipi i alhora generin ocupació, amb propostes per dinamitzar el teixit comercial.

  • Adreça: Plaça de Catalunya, S/N
  • Horari del servei: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h (amb cita prèvia).
  • Telèfon:  686 995 811
  • Correu electrònic: ocupaciopromocio@lacanonja.cat

La Borsa de Treball municipal actua com a intermediària de les ofertes de feina entre canongins i canongines i les empreses del mateix municipi i entorn.

Oferta d'Ocupació Pública

Oferta d'Ocupació Pública

Fent CLIC AQUÍ trobareu els anuncis de les últimes ofertes públiques d'ocupació aprovades per l'Ajuntament de la Canonja.
Programa d'Impuls i Foment de l'Ocupació

Programa d'Impuls i Foment de l'Ocupació

L'Ajuntament de la Canonja impulsa ajuts per tal d'incentivar la creació de llocs de treball al municipi i estableix un sistema d'incentius per a la contractació de persones del municipi, la promoció de l'emprenedoria i l'afavoriment de la creació i l'establiment de noves empreses al municipi.

A la Seu electrónica hi trobareu tota la informació per poder sol·licitar els ajuts.
Oferta formativa

Oferta formativa

Clica AQUÍ per veure tota l'oferta formativa

Tens una idea de negoci?

Tens una idea de negoci?

Des de l’Ajuntament la Canonja t’ajudem a posar en marxa el teu negoci. T’acompanyem, de manera gratuïta, durant el procés de posada en funcionament de la teva empresa.