Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde
Esteu davant de la pàgina web de l’Ajuntament de la Canonja.

És un deure de les Administracions apropar-se als ciutadans, aprofitant els recursos que les noves tecnologies ens faciliten. Amb aquesta pàgina web volem donar als nostres convilatans tota la informació que necessitin, des de casa i durant 24 hores al dia durant 365 dies a l’any.

També ens agradaria que, a través d’aquesta web, aquells que no ens coneixen puguin saber com és la Canonja, on està situada, i totes aquells trets característics del nostre poble i dels seus voltants.

La Canonja està situada al Camp de Tarragona, entre dues grans ciutats, Tarragona i Reus, i molt a prop de llocs d’amplia tradició turística, com són Salou, Cambrils i el Parc temàtic Port Aventura. 
                  
L'any 2010 esdevingué un any històric per la Canonja, després d'una llarga lluita va recuperar la municipalitat perduda al 1965 convertint-se en el municipi número 947 de Catalunya.
                                  
Compta amb un teixit social i associatiu molt important, amb una trentena d’entitats esportives i culturals, algunes centenàries, que donen constància de que la nostra societat civil està formada per persones emprenedores i amb molta empenta. 
          
El creixement demogràfic i urbanístic ha estat molt important a la Canonja en els darrers anys. El caràcter acollidor del nostre poble ha fet possible que convisquin les tradicions culturals, socials i festives pròpies del poble català, amb altres cultures i tradicions vingudes d’altres terres de l’estat espanyol i també d’altres paisos, que ens han enriquit a tots. El resultat és una població plural i diversa que és el present del nostre poble i representa també el seu futur. 

Benvinguts i benvingudes a la nostra pàgina web, que és la vostra, i que està feta amb idea de servei a la comunitat, i oberta a rebre suggeriments i idees per millorar. 


Roc Muñoz Martínez

Alcalde