Participació Ciutadana

Pressupostos Participatius

Pressupostos Participatius

L’Ajuntament de la Canonja va impulsar l'any 2017 el projecte de pressupostos participatius per tal que els ciutadans puguin proposar, debatre i decidir el destí d'una part del pressupost municipal destinats a inversions.
L’objectiu principal és implicar als canongins en la presa de decisions responsables sobre el destí d’una part dels recursos públics, a través d’un sistema reglat de participació.


Bústia de suggeriments i incidències

Bústia de suggeriments i incidències

Clicant AQUÍ la ciutadania pot fer arribar al seu Ajuntament queixes, suggeriments, consultes, etc. referents a temes com l'estat del carrer, enllumenat públic, infraestructures municipals, veïns, etc.

L'Altaveu Ciutadà

L'Altaveu Ciutadà

L’Ajuntament de la Canonja està treballant per ser cada dia un govern més obert. Amb aquest objectiu l'any 2013 va posar en marxa el projecte “Altaveu Ciutadà” que consisteix en una plataforma on el ciutadà  pot expressar la seva valoració i opinió entorn les accions que realitza l’Ajuntament i entorn les problemàtiques i necessitats del municipi.

La participació en aquest projecte consisteix en respondre diferents formularis telemàtics que s’envien periòdicament i personalment a les persones voluntàries. Les aportacions recollides serveixen per ajudar a l’Ajuntament a dissenyar o redirigir les seves actuacions.

D'aquesta manera, l'”Altaveu” vol fomentar la col·laboració i participació de la ciutadania de la Canonja en la gestió municipal, garantint una escola activa de les opinions i tenir-les en compte a l'hora de prendre les decisions pertinents.

Títol Fitxer
Resultats de la 6a onada
Resultats de la 5a onada
Resultats de la 4a onada
Resultats de la 3a onada
Resultats de la 2a onada
Resultats de la 1a onada