Pressupostos Participatius 2020-2021

Pressupostos Participatius 2020-2021

Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació del municipi, mitjançant el qual la ciutadania pot proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa.

Amb la voluntat de que els Pressupostos Participatius esdevinguin un procés participatiu continuat en el municipi, engeguem la quarta edició del procés. No obstant, aquesta edició no correspon al pressupost municipal del 2020, sinó al del 2021, doncs s'ha decidit destinar la partida d’aquest any 2020 per incrementar la dotació de les diferents actuacions destinades a donar resposta a les necessitats que ha provocat la pandèmia de la COVID-19.

TANCAMENT I AVALUACIÓ DEL PROCÉS

TANCAMENT I AVALUACIÓ DEL PROCÉS

Els Pressupostos Participatius 2020-2021 han superat totes les expectatives assolint un 13,45% de participació, essent l'edició amb més votants des de que es va iniciar el procés a la Canonja. A més a més, cal sumar-hi les dificultats afegides per la situació de crisi sanitària de la Covid-19.

Les votacions han donat com a guanyadores les 3 propostes ...

Continuar llegint

Memòria del procés 2020-2021
VOTACIÓ POPULAR: DEL 15 AL 30 D'OCTUBRE

VOTACIÓ POPULAR: DEL 15 AL 30 D'OCTUBRE

Del 15 al 30 d'octubre, tota la població de 16 anys o més empadronada al municipi tindrà l’oportunitat de votar les propostes mitjançant un procés de votació popular. Cada votant haurà de seleccionar obligatòriament 3 propostes de la butlleta. La votació es podrà fer efectiva telemàticament o presencialment, presentant el DNI, a les oficines de l'Ajuntament i al Castell de Masricart.

...

Continuar llegint

Resultats de les votacions 2020-2021
ESTUDI TÈCNIC DE VIABILITAT

ESTUDI TÈCNIC DE VIABILITAT

Valoració tècnica, jurídica i econòmica de les propostes recollides per part de la comissió formada per personal tècnic municipal.


Informe de validació
FES PROPOSTES: DEL 8 AL 28 DE JUNY

FES PROPOSTES: DEL 8 AL 28 DE JUNY

Del 8 al 28 de juny es podran fer les propostes (2 per persona) TELEMÀTICAMENT a través d'aquest formulari o EN PAPER dipositant el formulari que es repartirà a les cases emplenat a la bústia exterior de l'Ajuntament (24 h) o la bústia del Castell de Masricart (en horari d'obertura al ...

Continuar llegint

CALENDARI

CALENDARI

1. DIFUSIÓ INICIAL DEL PROCÉS: Inicis de juny

2. FES PROPOSTES: Del 8 al 28 de juny (TELEMÀTICAMENT a través d’aquest formulari i EN PAPER dipositant el formulari que rebràs a casa amb les teves propostes a:

NOVETATS!

1. Aquesta edició correspon al pressupost del 2021, doncs s'ha decidit destinar la partida del 2020 per incrementar la dotació de les diferents actuacions destinades a donar resposta a les necessitats que ha provocat la pandèmia de la COVID19.

2. Les propostes que no siguin escollides per un mínim del 15 % dels votants no podran ser seleccionades.