Pressupostos Participatius 2021-2022

Pressupostos Participatius 2021-2022

Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació del municipi, mitjançant el qual la ciutadania pot proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa. Aquest procés participatiu atorga a la ciutadania empadronada al municipi de 16 anys o més la capacitat de decidir com es destinaran 200.000 € del capítol d’inversions del pressupost municipal per l’any 2022.

Amb la voluntat de que els Pressupostos Participatius esdevinguin un procés participatiu continuat en el municipi, engeguem la cinquena edició del procés.

Descarrega't la guia de participació AQUÍ

TANCAMENT I AVALUACIÓ DEL PROCÉS

TANCAMENT I AVALUACIÓ DEL PROCÉS

Els Pressupostos Participatius 2021-2022 han assolit una participació de 395 votants que representen el 8,1% del cens de persones amb dret a vot.

Les votacions han donat com a guanyadores les 6 propostes següents: 

  1. MILLORAR I MANTENIR L’ANELLA VERDA amb 205 vots
  2. MILLORA DE ...

    Continuar llegint

    Memòria del procés
VOTACIÓ POPULAR: DEL 15 AL 31 D'OCTUBRE

VOTACIÓ POPULAR: DEL 15 AL 31 D'OCTUBRE

Del 15 al 31 d'octubre, tota la població de 16 anys o més empadronada al municipi tindrà l’oportunitat de votar les propostes mitjançant un procés de votació popular. Cada votant haurà de seleccionar obligatòriament 3 propostes de la butlleta.

La votació es podrà fer efectiva telemàticament a través de la pàgina web https://participacio.lacanonja.cat/ 

...

Continuar llegint

Acta d'escrutini
ESTUDI TÈCNIC DE VIABILITAT

ESTUDI TÈCNIC DE VIABILITAT

Valoració tècnica, jurídica i econòmica de les propostes recollides per part de la comissió formada per personal tècnic municipal. Informe de validació
FES PROPOSTES: DEL 14 DE JUNY A l'11 DE JULIOL

FES PROPOSTES: DEL 14 DE JUNY A l'11 DE JULIOL

Del 14 de juny a l'11 de juliol es podran fer les propostes (2 per persona) TELEMÀTICAMENT a través d'aquest formulari o EN PAPER dipositant el formulari que es repartirà a les cases amb el butlletí municipal emplenat a la bústia exterior de l'Ajuntament (24 h) o l'urna que es trobarà a recepció del ...

Continuar llegint

Calendari

Calendari

1. DIFUSIÓ INICIAL DEL PROCÉS: Inicis de juny
2. FES PROPOSTES: Del 14 de juny a l'11 de juliol (TELEMÀTICAMENT a del formulari online i EN PAPER dipositant el formulari que rebràs a casa amb les teves propostes a:
  • BÚSTIA EXTERIOR AJUNTAMENT (24 h)
  • URNA RECEPCIÓ DEL CASTELL DE MASRICART (en horari d'obertura al ...

    Continuar llegint