Pressupostos Participatius 2022-2023

Pressupostos Participatius 2022-2023

Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació del municipi, mitjançant el qual la ciutadania pot proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa. Aquest procés participatiu atorga a la ciutadania empadronada al municipi de 16 anys o més la capacitat de decidir com es destinaran 200.000 € del capítol d’inversions del pressupost municipal per l’any 2023.

Amb la voluntat de que els Pressupostos Participatius esdevinguin un procés participatiu continuat en el municipi, engeguem la sisena edició del procés.

Descarrega't la guia de participació AQUÍ

ESTUDI TÈCNIC DE VIABILITAT

ESTUDI TÈCNIC DE VIABILITAT

Valoració tècnica, jurídica i econòmica de les propostes recollides per part de la comissió formada per personal tècnic municipal.

Informe de validació
FES PROPOSTES: del 13 de juny al 3 de juliol

FES PROPOSTES: del 13 de juny al 3 de juliol

Del 13 de juny al 3 de juliol es podran fer les propostes (màxim 2 per persona) TELEMÀTICAMENT a través d'aquest formulari o EN PAPER dipositant el formulari que es repartirà a les cases amb el butlletí municipal emplenat a la bústia exterior de l'Ajuntament (24 h) o l'urna que es trobarà a recepció del Castell de Masricart (en horari d'obertura al públic)....

Continuar llegint

Calendari

Calendari

1. DIFUSIÓ INICIAL DEL PROCÉS: Inicis de juny
2. FES PROPOSTES: Del 13 de juny al 3 de juliol (TELEMÀTICAMENT a través del

Continuar llegint

Guia de participació