Participació Ciutadana

La participació ciutadana és fonamental per al sistema democràtic. Per aquesta raó aquesta àrea municipal treballa per afavorir la implicació de la ciutadania i de les entitats en la presa de decisions del govern, mitjançant diferents canals i mètodes per tal de millorar la qualitat de la gestió pública i, per tant, de la vida dels canongins i canongines.

És competència d'aquesta àrea potenciar les vies ja existents de comunicació entre la ciutadania i l'Ajuntament i obrir-ne de noves per millorar la interactivitat, la participació i la implicació dels ciutadans en la vida i el desenvolupament del poble. Així com, transmetre i recollir les necessitats de la ciutadania i atendre les queixes, suggeriments i agraïments de la ciutadania en relació a les actuacions de l'Ajuntament, per tal d'aconseguir unes polítiques més properes a la voluntat ciutadana.  


Regidor responsable de l'àrea: Salvador Ferré Budesca (PSC)

Projectes de Participació Ciutadana

Projectes de Participació Ciutadana

Clica AQUÍ per conèixer els projectes i canals de Participació Ciutadana: els Pressupostos Participatius, l'Altaveu Ciutadà i la Bústia de Suggeriments i incidències.