Cultura / Concurs de pintura ràpida

Concurs de pintura ràpida
L'any 2019, la Canonja va celebrar, dins del programa d'activitats de la Festa de la Municipalitat, la primera edició del Concurs de Pintura Ràpida amb un gran èxit de participació. Gairebé una quarantena d’artistes ompliren els carrers d'art, convertint-se en una de les manifestacions artístiques de més repercussió social que ha viscut el nostre poble darrerament. Així, espais emblemàtics de la Canonja com la riera de la Boella, el porxo de l'abadia, el carrer Raval o l’Orfeó Canongí van quedar fixats a la tela de molts dels pintors amb diferents tècniques.

L'any 2020, la Canonja havia de celebrar el seu segon Concurs de Pintura Ràpida que malauradament es va haver de cancel·lar per culpa de la pandèmia de la Covid-19. L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Canonja va crear aquest concurs com una manifestació artística i cultural d’interès general.

Entre els seus objectius, hi ha la promoció i projecció del municipi, del seu entorn, gent i cultura a través de l’art; la difusió de l’obra dels propis artistes participants al concurs i servir de punt de trobada per a la pràctica artística.

Aquesta segona edició està previst que es pugui dur a terme a la primavera del 2022, dins de la programació d'actes de la Festa de la Municipalitat.

Tota la informació sobre el concurs i les seves bases AQUÍ.