Activitats

Activitats
Des de la seva inauguració la Biblioteca de la Canonja ha posat molt d'èmfasi en oferir activitats engrescadores al voltant de la lectura, la informació i la cultura en general.
S'han realitzat des de seminaris sobre l'ús de les enciclopèdies per als nostres usuaris fins a jornades sobre màrqueting cultural adreçades a professionals.
En col·laboració amb l'Escola La Canonja i amb motiu del desè aniversari, vam editar el llibre "protagonista: la biblioteca". 
Des de l'any 1998 mantenim el programa "Senalló de Contes" on, d'octubre a juny, el primer dimecres de cada mes s'expliquen contes pels més menuts. I, actualment, a la Biblioteca també s'hi realitzen grups de lectura per a adults i infantils, entre altres activitats.
El Senalló de Contes

El Senalló de Contes

És una activitat que pretén apropar els més petits a la Biblioteca Pública de la Canonja, als contes i a la lectura. Va començar l’any 1998 i s'ha consolidat com una de les activitats fixes de major èxit per a aquesta franja d'edat. El Senalló de Contes es realitza el primer dimecres del mes a les 5 de la tarda, el primer semestre de l'any. Cada mes un contacontes explica un conte ...

Continuar llegint

Club de Lectura Infantil

Club de Lectura Infantil

Si tens entre 8 i 11 anys i t'agrada llegir, vine al Club de Lectura i ens ho passarem genial! Ens trobem tots els dilluns a les 5 de la tarda. Vine a inscriure't a la Biblioteca, o també ens pots trucar al 977 54 53 08 o enviar-nos un mail a biblioteca@lacanonja.cat.

Visites guiades

La Biblioteca Pública de la Canonja ofereix un servei de visites guiades adreçades a les escoles o bé a d'altres entitats i col·lectius, per tal de donar a conèixer els serveis de la Biblioteca i l'ús correcte d'aquests.
Tota visita s’ha de reservar almenys amb una setmana d'antelació.
Per tal de fer una reserva, ...

Continuar llegint

Club de Lectura d'Adults

Club de Lectura d'Adults

Aquesta activitat consisteix en un grup de persones que es reuneixen un cop al mes per comentar un llibre llegit a casa. A les reunions es comenta el text llegit i l'impacte que aquest ha proporcionat al lector: la temàtica, els personatges, l'estil, etc. i també les reflexions que evoca. Entre tots els membres del grup es decideix quins llibres es llegiran.  No es tracta d'una trobada ...

Continuar llegint

Altres activitats

Biblioteca amb DO

La Biblioteca Pública de la Canonja forma part de les Biblioteques amb DO. Aquest projecte reforça els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i els dinamitza a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els ...

Continuar llegint