Notícies / Música, poesia i humor els divendres de juliol

27/06/2024
Música, poesia i humor els divendres de juliol

Els divendres del mes de juliol tornen les activitats nocturnes amb el Surt a la Fresca. Actuacions que oferiran una proposta artística ben diversa, i que arriben de ben a prop.

El dia 5, l'actriu i cantant Núria Esquius, ens presenta "La Cupletista". De la seva mà i de la seva veu, farem un passeig pel món del cuplet i, de pas, ens presentarà la figura de Càndida Pérez Martínez, compositora d'alguns dels cuplets catalans més famosos de la història del cuplet.

La setmana següent, tindrem a l'OCTM l'audició final del Concurs del curs de cant "Pau Vidal", una proposta de l'associació Amics del Teatre Líric de Tarragona, sota la direcció d'Àngel Òdena. Els i les alumnes ens oferiran un interessant repertori líric on ens mostraran la seva vàlua com a intèrprets d'aquesta especialitat musical.

El 19 de juliol es presenta a la Canonja, Dones de paraula. Una iniciativa multidisciplinària que uneix música i literatura, de la mà i de la veu d'Anna d'Ivori, Maria Jacobs, Nerea Bassart i Txell Mas. Aquestes quatre compositores han posat melodia a obres de poetesses catalanes que abans mai s'havien musicat. Dones, que venen precedides per l'èxit obtingut allà on han actuat.

Aquest cicle finalitzarà el divendres 26 de juliol, amb què ja és habitual fi de festa del Surt a la fresca. Un monòleg de Txabi Franquesa, que presenta una batalla contra la dicotomia de qui se sent jove, però la seva realitat mostra a una persona que està més a prop de l'Imserso que del moviment universitari. Aquesta condició li genera un constant debat entre l'optimisme i el pessimisme. El toc d'humor final del nostre Surt a la fresca.


Descarrega't AQUÍ el programa del Surt a la Fresca.