Notícies / L'Ajuntament de la Canonja ofereix a l’estiu dues propostes per als més joves: el Casal d'Estiu i l'Estiu Actiu

08/05/2023
L'Ajuntament de la Canonja ofereix a l’estiu dues propostes per als més joves: el Casal d'Estiu i l'Estiu Actiu

L’Ajuntament de la Canonja ofereix dues bones oportunitats per a què joves i infants gaudeixin d’un estiu ple d’aventures i diversió: el Casal d'Estiu i l'Estiu Actiu. Amb activitats emocionants i diversió garantida, aquestes dues propostes estan dissenyades per a tots els canongins i canongines de 3 a 17 anys que desitgin viure un estiu ple de noves experiències.

El Casal d'Estiu, organitzat conjuntament amb Fundació En Xarxa, és un programa dirigit als infants des de P3 fins a 6è de primària. Ofereix un ventall d'activitats emocionants, com jocs d'aigua, manualitats, danses, teatre, esports, gimcanes i moltes sorpreses més. Les inscripcions estaran obertes en dates específiques, del 8 al 25 de maig per als empadronats a la Canonja i del 29 de maig a l’1 de juny per als no empadronats. Els interessats poden realitzar les inscripcions al Centre Obert, al c/ Bisbe Miquel Domènech i Veciana, 1-3 baixos, demanant cita prèvia a través del WhatsApp al número 682 01 31 86 (Raquel). L'horari d'inscripció serà el següent: els matins de dimarts de 8 a 13 h i dijous de 8 a 11 h. Les tardes de dilluns a dimecres de 15.15 a 16.30 h i els dijous de 15.15 a 19 h. El Casal d'Estiu se celebrarà del 26 de juny a l’11 d'agost, amb un horari que ofereix l’opció d’un servei despertador de 8 a 9 h, seguit del Casal d'Estiu de 9 a 13 h, i el servei de menjador de 13 a 15 h.

No deixeu escapar aquesta oportunitat única de brindar als vostres infants un estiu ple d'aventures i diversió al Casal d'Estiu de la Canonja. Amb un programa ric en activitats i sorpreses, els vostres petits passaran moments inoblidables al costat d'altres companys de joc.

Per als joves d'entre 12 i 17 anys (d'ESO i BAT), el Punt d’Informació Juvenil de la Canonja ofereix l'Estiu Actiu, una proposta perfecta per mantenir-se actius durant les vacances, del 26 de juny al 21 de juliol. Amb activitats esportives, jornades a la piscina, sortides a la platja, excursions en bicicleta, gimcanes i fins i tot campaments del 24 al 27 de juliol. L'Estiu Actiu és una oportunitat única per gaudir de l'estiu amb emocionants activitats recreatives. Les inscripcions estan obertes fins al 2 de juny i es realitzaran al PIJ de la Canonja (carrer Raval, 25) durant l'horari de dilluns a divendres de 16 a 20 h. Els preus per a les persones empadronades a la Canonja són els següents: Setmana: 22 €, Quinzena: 36 €, Mes: 65 €.

No perdeu l'oportunitat d'unir-vos a l'Estiu Actiu de l'PIJ de la Canonja. Aquesta experiència refrescant us oferirà un estiu ple d'aventures, diversió i noves amistats.

Totes dues propostes ofereixen una experiència única per a joves i infants de la Canonja. Les places són limitades.


Informació Casal d'Estiu Informació Estiu Actiu