Notícies / La Festa Major d'Hivern torna a ser aquí!

09/01/2024
La Festa Major d'Hivern torna a ser aquí!

Un any més, la Festa Major d’Hivern ja torna a ser aquí. Durant dos caps de setmana, la Canonja celebra Sant Sebastià amb un programa d’actes que compta amb la col·laboració de veïns i entitats i que aconsegueix en ple gener treure a la gent al carrer per gaudir d’uns dies de festa.

La festa començarà dijous 18 de gener amb un torneig de futbolí que organitza el PIJ i divendres 19 de gener a la tarda la tradicional Baixada de Carretons que ja s’ha convertit en una de les activitats més esperades pels nens i nenes de la Canonja. Després el Ball de Diables presentaran el nou Llucifer i Diablessa per celebrar els 10 anys de la Colla Infantil dels Diables. Tot seguit faran un correfoc i acabarem el dia amb la nit jove i la seva música al Poliesportiu Municipal. El dia de Sant Sebastià, com marca la tradició, començarem amb la missa i la processó pels carrers de la part alta, acompanyats del seguici de Festa Major. Tot seguit donarem pas a les sardanes amb la cobla Reus Jove. A la tarda, concert de Festa Major amb l’Orquestra Maravella i acabarem amb el ball de nit al Poliesportiu Municipal. El diumenge és el dia del Cros de Sant Sebastià que enguany ja celebra la vint-i-setena edició i a la tarda podrem riure amb la comèdia de Carles Alberola al Teatre Municipal Orfeó Canongí.

El cap de setmana següent estarà destinat al públic més jove. Començarem amb una activitat infantil de teatre el divendres 26 i seguirem, el dissabte, amb la novetat d’enguany, la “Gaming Experience” que se celebrarà al Poliesportiu Municipal i en la que els joves podran gaudir de simuladors, realitat virtual i tornejos de Nintendo. La Festa Major acabarà el diumenge 28 amb el campionat d’skate i scooter i la tradicional escudella popular que cada any aplega més de 500 persones al Poliesportiu municipal.

En nom meu i de tota la corporació vull agrair la participació i col·laboració de moltes entitats del poble que fan que la nostra festa llueixi més i us animo a participar dels actes que trobareu en aquest programa i que estan pensats per a tots els públics.

Bona Festa Major!


Roc Muñoz Martínez

Alcalde


Programa d'actes de la Festa Major d'Hivern