Notícies / La Canonja ven més de 6.000 tiquets en la primera edició de la Fira del Vi

24/04/2023
La Canonja ven més de 6.000 tiquets en la primera edició de la Fira del Vi

La Canonja ha viscut una primera edició de la Fira del Vi amb una gran afluència de públic durant tot el dia. L’esdeveniment, celebrat a la Rambla 15 d’abril, formava part dels actes de la Festa de la Municipalitat que van finalitzar aquest cap de setmana, juntament amb el segon concurs de pintura ràpida que també va tenir molt d’èxit i va omplir els carrers de la Canonja d’artistes provinents de diferents indrets.

La Fira del Vi, organitzada pel Celler del Pallol i l’Ajuntament de la Canonja, va comptar amb la presencia de diferents cellers de vàries denominacions d’origen: Celler Sabaté, de La Vilella Baixa (DOQ Priorat); Vinyes de’n Gabriel, de Darmós (DO Montsant); Joan Colet Rius, de Sant Sadurní d’Anoia (DO Cava); Celler Influència, de Gandesa (DO Terra Alta); Vins La Conilla (DO Montsant) i Celler Aixalà (Alcaint, DO Priorat).

L'acollida de la fira va ser espectacular, segons la mateixa regidora de festes, Glòria Virgili, que manifestava: “no ens pensàvem que hi hauria tanta afluència  de gent, de fet els cellers van esgotar gairebé les ampolles de vi i al migdia vam anar a buscar més copes perquè ja s’havien acabat les existències”. En total es van vendre més de 6.000 tiquets i 1.500 copes, unes xifres que demostren, segons Glòria Virgili “les ganes que tenien els canongins de celebrar un esdeveniment com aquest des de ja feia anys”.

La jornada del migdia va comptar també amb una fideuà popular i música i al vespre música en directe amb The Walkmans. El cost de cada tast de vins era de 2,5 euros, el de la copa logotipada que se servia, també de 2,5 euros, i també es podien fer quatre consumicions, més la copa, per 10 euros.