Notícies / La Canonja celebrarà la segona edició de la Fira del Vi el dissabte 11 de maig

29/04/2024
La Canonja celebrarà la segona edició de la  Fira del Vi el dissabte 11 de maig

El proper dissabte 11 de maig i després de l’èxit de la primer edició, torna la Fira del Vi a la Canonja. Enguany però, canvia d’escenari i es trasllada a l’aparcament del Mas de l’Abeurador, un espai ampli rodejat d’arbres, a l’entrada del municipi que ofereix un bon escenari per les actuacions musicals que amenitzaran la jornada. 

Durant tot el dia, es podran tastar vins de diferents Denominacions d’Origen catalanes: D.O. Montsant, D.O. Terra Alta, D.O. Priorat, D.O. Penedès i D.O. Tarragona i també amb la presència de la DO Rioja. Els cellers que ens visitaran son: Bodegues Visendra, Caves Magrinyà Calaf (D.O Tarragona), Puig-Batet (D.O.Penedès), Influència (D.O Terra Alta), La Conilla (D.O Montsant), Costers del Priorat (D.O Priorat) i les Bodegas Vallobera de la Do Rioja.

Les carpes de vins es complementaran amb la presència de Foodtrucks que oferiran propostes gastronòmiques variades.

La Fira tindrà dues sessions, la del migdia que començarà a les onze i acabarà a les tres i la de la tarda-vespre que començarà a les sis i finalitzarà a les dotze de la nit.

Les actuacions musicals també hi tindran cabuda. A dos quarts d’una serà el torn de la banda de rock-celta Sal 150 i a les vuit del vespre tindrem les millors versions de la mà de Popurris Trio.

La Fira del Vi està organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració del Celler del Pallol que han volgut reafirmar l’èxit de l’any passat amb aquesta nova edició. “Estava clar que després de la gran acollida que va tenir la primera fira, enguany ens tocava preparar-ne una segona edició. L’any passat vam vendre 6.000 tiquets i 1.500 copes i esperem superar aquestes xifres el proper 11 de maig”, ens comenta la regidora de Promoció Econòmica Lidia Muñoz.

Els preus de les consumicions seran els mateixos que l’any passat. El tiquet per una consumició de vi serà de 2,5 euros, la copa també a 2,5 euros i 10 euros quatre consumicions amb la copa i el portacopes de regal.