Notícies / La Canonja celebra l'Ecoverd

26/05/2021
La Canonja celebra l'Ecoverd

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració d'entitats del poble, presenta un any més el programa de l'Ecoverd, una setmana dedicada al medi ambient i a la vida saludable.

Des del dia 3 fins el 12 de juny tot un seguit d'actes ompliran el programa de l'Ecoverd, des de xerrades i tallers informatius, a càrrec d'especialistes, de temes diversos com “Història, tecnologia i recerca de l’olivera a Catalunya”, “Podem salvar el món amb el què mengem”, "Les conseqüències de comprar / consumir / llençar", "Biodiversitat km O. Històries molt animals al costat de casa"; fins a activitats més lúdiques, esportives o relaxants com la sessió de Hatha i Yin Yoga, l'espectacle familiar “En Bernat el pescador”, la sortida amb bicicleta a Constantí amb activitat especial al riu Francolí, la caminada popular guiada pels voltants de la Canonja i la gimcana familiar per tal d'ajudar al superheroi TRIPLE R.

Al llarg de la setmana els centres educatius canongins, escola, institut i llar d'infants també han organitzat activitats relacionades amb el medi ambient i la cura del nostre entorn. I, a càrrec de Ecovidrio Ecoembes, dues educadores recorreran la via pública per explicar-nos la importància de reciclar correctament el vidre i el plàstic.

Les activitats de l'ECOVERD són gratuïtes i tenen aforament limitat. En el programa d'actes hi trobareu tota la informació i quines requereixen inscripció prèvia per tal de poder-hi participar.


Descarrega't AQUÍ el programa de l'Ecoverd