Notícies / La campanya “Rasca i Guanya a la Canonja” finalitza amb el sorteig de 5 premis de 100 euros

09/06/2021
La campanya “Rasca i Guanya a la Canonja” finalitza amb el sorteig de 5 premis de 100 euros

El passat 6 de juny va finalitzar la campanya “Rasca i Guanya a la Canonja” que ha dut a terme l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona per dinamitzar i promocionar el comerç local. Durant 10 dies, els establiments adherits a la campanya lliuraven targetons per cada 10 euros de compra mínima. Aquests podien estar premiats amb 5 o 10 euros, que s’havien de gastar en el mateix establiment i en el moment de la compra. Les butlletes no premiades han participat en el sorteig, que s’ha fet avui a la sala de plens de l’Ajuntament, de 5 premis per valor de 100 euros cadascun. La campanya ha distribuït 15.000 € en premis.

Al sorteig hi han assistit cinc comerciants d’establiments que han format part de la campanya, el primer tinent d’alcalde, Salvador Ferré i un representant de la Cambra de Tarragona. També hi ha estat present el tècnic d’administració general de l’Ajuntament que ha aixecat acta del resultat del sorteig.

Cada premiat ha rebut 10 vals de 10 euros per poder gastar en qualsevol dels establiments que han participat en aquesta campanya fins el 15 de juliol.

Els premiats son:

  • Jaume Marí
  • Juan Carlos Díaz Guerrero
  • Isabel M. Domínguez Páez
  • Dolores Fernández Langa
  • Gabriel González Benítez

Diligència sorteig