Notícies / Ja tenim la Festa Major aquí!

31/07/2023
Ja tenim la Festa Major aquí!
Ja tenim la Festa Major aquí! Just renovem mandat i encaro amb gran il·lusió i entusiasme aquesta nova etapa com a regidora de Festes. Amb un fort compromís per consolidar una Festa Major d'estiu amb trets característics i distintius, amb un programa que deixi ben clar que aquesta és la nostra festa, la Festa de la Canonja.

La despertada, amb elements del seguici sortint a la plaça a la mitjanit; la rambla del circ; els migdies musicals amb la participació dels bars del poble; les dues nits del Mamut amb concerts perquè la gent jove xali i balli fins entrada la matinada; la tradicional Festa de Masricart, la festa petita que ens recorda l'inici de la festa grossa; són només uns de tants actes que conformen el programa i donen caràcter a la nostra festa.

Enguany, a més a més, estem de doble celebració. Vull felicitar de manera especial el ball de diables pel seu 10è aniversari. És un bon moment per reconèixer la feina i la dedicació d'aquesta entitat que any rere any ens rega els carrers de foc i energia.

Així doncs, cada acte del programa de la Festa Major de la Canonja té un valor significatiu i contribueix a donar-li caràcter i identitat a la nostra festa. Us animo a participar activament en tots ells, ja que la vostra presència és fonamental per a l'èxit d'aquestes celebracions tan importants per a tots nosaltres. Treballarem plegats per aconseguir una Festa Major inoblidable, plena d'emocions i moments únics.

Bona Festa Major!

Glòria Virgili
Regidora de Festes

Descarrega't el programa de la Festa Major