Notícies / Ilya Savekin s'imposa al Trofeu ciclista 15 d'abril

24/04/2023
Ilya Savekin s'imposa al Trofeu ciclista 15 d'abril
El ciclista rus Ilya Savekin, de la Penya Ciclista Baix Ebre, es va imposar al Trofeu 15 d’abril, tercera prova puntuable per la Copa Espanya júnior disputada a la Canonja.  Savekin es va imposar al seu company d’equip Danil Kazarov per dos segons de diferència a la mateixa línia de meta, després de culminar l’escapada bona del dia en aquesta prova de 125 quilòmetres de recorregut.

La tercera posició del podi va ser per a Albert Pla, del Finques Feliu Cycling Team. Els moviments van ser constants a la cursa, que tenia com a grans dificultats del dia tres ports de muntanya que els participants havien d’enllaçar de forma consecutiva a partir del quilòmetre 60: el coll de la Teixeta, Porrera i el coll d’Alforja, aquest darrer situat a 33 quilòmetres de meta.

Savekin va ser el guanyador final d’aquesta setena edició del Trofeu 15 d’abril de la Canonja, amb un temps de 3:00.25.