Notícies / Els divendres de juliol, la Canonja surt a la fresca

27/06/2017
Els divendres de juliol, la Canonja surt a la fresca

Tots i cadascun dels divendres de juliol s’han pensat des de la regidoria de Cultura per tal que siguin una bona excusa per sortir, gaudir d’un espectacle i passar una estona agradable acompanyats per amics i veïns.

El primer d’ells, el dia 7 de juliol, tindrà com a base el món de la guitarra clàssica amb tocs de “flamenco” i estarà protagonitzat pel guitarrista Paco Garfia que, al capdavant del septet de guitarres “La Flamenca”, farà les delícies dels aficionats a aquest tipus de música, alhora que acompanyarà a les persones que s’inicien en aquest art a gaudir de la guitarra en un viatge que de ben segur els serà plaent.

El divendres dia 14 serà molt més esbojarrat, ja sabem que a la fresca hi caben tota mena d’elements. Un d’ells és el to més que picant del monologuista Emilio González, que ens aproparà els seus monòlegs per a públic adult. D’allò que se’n deia “para mayores con reparos”.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Salvador Ferré comenta que  “la bona acollida que va tenir l’any passat la retransmissió de l’òpera La Bohème de Puccini des del Gran Teatre del Liceu, ens ha fet repetir enguany una nova projecció d’una òpera al replà de l’església de Sant Sebastià”. Serà el divendres dia 21, a les 10 de la nit. Aquest cop podrem gaudir de l’obra “Il trovatore”, de Giuseppe Verdi, i tot gràcies al projecte de col·laboració entre l’Ajuntament de la Canonja i el Gran Teatre del Liceu que en la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, ha posat en marxa una nova edició del Liceu a la Fresca, per difondre la seva activitat operística i musical a través de pantalles gegants.

Acabarem els actes del “Surt a la Fresca 2017” amb un espectacle típic d’estiu a la llum de la lluna. La música dixieland d’Stromboli Jazz Band es deixarà sentir a la plaça del Castell el divendres dia 28. Aquest quintet tarragoní actua novament al nostre poble per tal d’apropar-nos el swing i jazz popular.


Cartell del Surt a la Fresca 2017