Notícies / El dies 16 i 17 de setembre arriba a la Canonja el festival de curtmetratges, Frame Film Festival

06/09/2022

El FRAME Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant que els dies 16 i 17 de setembre, al vespre, arriba a la Canonja, concretament al Castell de Masricart i amb entrada gratuïta. L’objectiu principal d’aquest festival és difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat a les directores i els directors de curtmetratges i creant un espai on puguin donar a conèixer els seus treballs.

En el FRAME Film Festival el públic tindrà un paper determinant, ja que podrà decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la FASE FINAL per a rebre els premis TALENT FRAME.

El Festival consta de dues fases: la fase classificatòria i la fase final.

La fase classificatòria se celebrarà als diferents municipis de la província de Tarragona que participen al FRAME Film Festival. L’organització activarà una convocatòria i obrirà un període d’inscripció per a cada municipi col·laborador. La fase de selecció se celebrarà entre els mesos de juny i novembre.

Del total de curtmetratges inscrits, l’organització seleccionarà 20 obres per a la seva projecció pública. El públic assistent a cada seu, mitjançant votació decidirà el curtmetratge guanyador en la seva població. Els curtmetratges es poden inscriure en tots els festivals de la fase classificatòria, però només tenen opció de premi en un d’ells. Si un curt rep la màxima votació del públic, en els següents festivals ja no podrà participar. En aquesta primera edició la programació de la fase classificatòria és la següent:

  • 18 i 19 de juny - Montbrió del Camp
  • 8 i 9 de juliol - L’Arboç
  • 27 i 28 d’agost - Cabra del Camp
  • 10 i 11 de setembre - Castellvell del Camp
  • 16 i 17 de setembre - La Canonja - Veure el programa de les sessions: https://bit.ly/frameprograma
  • 23 i 24 de setembre - Sant Jaume d’Enveja
  • 5 i 6 de novembre - Albinyana
  • 12 i 13 de novembre - Ascó
  • 25 i 26 de novembre – Alcanar

A la fase final accediran tots els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria i optaran als premis TALENT FRAME atorgat per un jurat format per professionals del sector audiovisual. La cloenda del circuit i la Gala de lliurament dels Premis TALENT FRAME se celebrarà al mes de desembre.