Notícies / Afectacions al trànsit i al recorregut de l'autobús amb motiu de la Festa Major d'estiu

31/07/2023
Afectacions al trànsit i al recorregut de l'autobús amb motiu de la Festa Major d'estiu

Amb motiu de la celebració dels actes de la Festa Major d'estiu, hi haurà afectacions al trànsit, a l'estacionament i al recorregut dels autobusos de les línies 3 i 30.  

Afectacions al transport públic

Sentit Sector Nord: Els autobusos de la L-3 i L-30 hauran de realitzar el recorregut alternatiu en sentit Sector Nord pels carrers Escultor Martorell i Alcalde M. Fonts i Ciurana, amb parades provisionals al carrer Escultor Martorell i la plaça Ernest Lluch:
  • El dia 1 d’agost de 2023, entre les 7 h i les 14 h, aproximadament, amb motiu de la instal·lació de la tradicional vela davant de la plaça de la Raval. 
  • Des del dia 4 d’agost a les 15 h fins el dia 7 d’agost a les 10 h, aproximadament, amb motiu de la Festa de Masricart i Correfoc Infantil.
Sentit Centre: Des del dia 5 d’agost a les 9.30 h fins el dia 6 d’agost a les 10 h, aproximadament, la L-3 realitzarà el recorregut alternatiu en sentit Centre per l’av. Tarragona, c/ de les Garrigues i av. Collblanc, amb parades provisionals a l’av. Tarragona i rotonda del Camp de Futbol Municipal.
 
Afectacions al trànsit i estacionament:
Amb motiu dels actes de la Festa del Mamut, Festa de Masricart i Festa Major d’Estiu de la Canonja es produiran afectacions al trànsit i estacionament a diferents carrers del municipi per tal de garantir la seguretat i prevenir danys i actes vandàlics.


Recorregut alternatiu autobús EMT