Covid-19 a la Canonja / Celebrem la Festa de la Municipalitat als nostres balcons

Celebrem la Festa de la Municipalitat als nostres balcons

El proper dimecres farà deu anys que el  15 d’abril de 2010 el nostre poble va sortir al carrer tot dient "Som Municipi!!!". Paradoxalment, enguany haurem de celebrar la municipalitat de la Canonja des de les nostres llars però, com sempre, ho seguirem celebrant units.

La regidoria de Festes de l’Ajuntament us anima a que engalaneu els vostres balcons, perquè el 15 d’abril a la Canonja és Festa Major. A les 9 del matí l’AMTP Orfeó Canongí-El Tecler, amb la col·laboració de la Guàrdia Municipal i Protecció Civil, s’encarregarà d’interpretar les matinades pels carrers del poble, i a les 12 del migdia, fins a les 2 de la tarda, serà l’hora del vermut musical en directe als nostres balcons. El dj Nacho Lascasas oferirà una sessió en directe des del seu Facebook Más & Más especial per tots els canongins i canongines, així doncs, al migdia sortiu al vostre balcó i connecteu els vostres altaveus per gaudir d’aquest vermut musical amb els veïns i veïnes del poble.

I recordeu, a les 8 del vespre, com cada dia, sortirem tots al balcó per aplaudir com a mostra de suport i agraïment als sanitaris i a tota aquella gent que está treballant per garantir-nos els serveis bàsics.