Covid-19 a la Canonja / A la Canonja, cap infant sense celebrar el seu aniversari

A la Canonja, cap infant sense celebrar el seu aniversari

ACTUALITZACIÓ: 5 de maig del 2020

La Guàrdia Municipal de Canonja, amb la col·laboració de l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil, ha realitzat un total de 43 felicitacions d’aniversari a domicili dels més petits durant els dies de confinament. 

Amb motiu de les noves fases en les que entrarem les pròximes setmanes per tornar a la normalitat, que comporten un increment de les tasques habituals de la nostra Guàrdia municipal, comuniquem que aquesta setmana donarem per finalitzat el servei de felicitacions a domicili per infants que es va portar a terme en el període de confinament més estricte. 

La Guàrdia Municipal vol agrair la bona acollida que han tingut tots aquests dies.


____________________________________________________

1 d'abril de 2020

Sabem que són dies complicats per als infants, i encara més si el seu aniversari coincideix amb els dies de confinament pel coronavirus COVID19.

Per això, l’Ajuntament de la Canonja, a través de la Guàrdia Municipal i voluntaris de Protecció Civil, ens sumem a la iniciativa d’apropar-nos als vostres domicilis per felicitar l’aniversari dels petits de la casa d’una manera especial.

Així doncs, si durant el període de confinament el vostre fill/a fa 12 anys o menys, ens ho pots fer saber i us farem una visita molt sorprenent.

Només cal que feu una trucada al 977548081 o 606239911, on haureu d’indicar:

  • Nom del nen o nena
  • Dia del seu aniversari
  • Adreça del vostre domicili