Agenda / La Rambla del Circ

La Rambla del Circ

09/08/2022 - 11/08/2022

  • Dia: 9, 10 i 11 d'agost 
  • Hora: 19.30 h
  • Lloc: Rambla 15 d'abril 

Per la Festa Major, el Circ arriba a la Canonja. Un circ carregat d’humor i molt bones sensacions. S’instal·larà a la rambla 15 d’abril els dies 9, 10 i 11 d’agost.

Es tracta de 3 espectacles adreçats al públic familiar que tenen l’humor i el circ com a eix central i que de ben segur ens faran passar una estona ben agradable durant els dies laborables que precedeixen a la Festa Major.

Ens acompanyen tres companyies de renom i de qualitat més que contrastada:

“Pessic de Circ” ens presenta el seu espectacle “Sidecar” on un motorista arriba a la plaça i intenta buscar la direcció correcte per continuar el seu viatge. Acrobàcies i diversió assegurades.

La “Companyia la Bleda”, acompanya a Madame Roulotte en les seves divertides vacances. Una pallassa ben coneguda com “La Bleda” arriba a la Canonja i planta la seva caravana a la Rambla 15 d’abril, ben decidida a passar unes relaxants vacances al nostre poble.

Finalment, la companyia “Anna Confetti”, ens presentarà les mil peripècies que han de passar tres senyores per prendre la fresca a la rambla, això si, amb una cadira molt especial.

Tots els espectacles tindran lloc a 2/4 de 8 del vespre a la Rambla 15 d’abril.


Descarrega't AQUÍ el programa de la Festa Major d'Estiu 2022