Agenda / Migdies amb música

Migdies amb música

07/08/2022 - 16/08/2022

  • Dies: 7, 13, 14 i 16 d'agost 
  • Hora: 12.00 h
  • Lloc: Davant de Correus (dia 7), inici de la Rambla de les Garrigues (dia 13), tram final de la rambla de les Garrigues (dia 14) i plaça Pau Vidal (dia 16)

Aquesta Festa Major, la música, que habitualment es presenta més enllà de la posta de sol, es manifestarà també als migdies per tal de posar una nota més de color i acompanyar musicalment a aquelles persones que han decidit passar un relaxat migdia tot prenent una beguda refrescant.

Així, el diumenge dia 7, davant de correus, en Joan Reig ens guiarà com a DJ per un recorregut musical molt personal. Des d’Elvis a Village People, de Los Bravos a l’Aretha, d’Els Dracs a Earth Wind & Fire.

Dissabte 13, a l’inici de la Rambla de les Garrigues Jay Ciru, un Dj polifacètic, molt poular durant el confinament, ens visitarà per tal d’oferir el seu directe a la nostra Festa Major.

Diumenge 14, ens visitarà De Duende, un vell conegut del Vermut Pintxo, torna a la Canonja per acompanyar-nos musicalment al tram final de la rambla de les Garrigues.

Dimarts 16, a la plaça Pau Vidal podrem escoltar el grup Vergüenza ajena i d’aquesta manera finalitzar aquests migdies musicals.


Descarrega't AQUÍ el programa de la Festa Major d'Estiu 2022