Agenda / Gala Internacional de màgia

Gala Internacional de màgia

14/10/2022

  • Dia: 14 d'octubre
  • Hora: 21 h
  • Lloc: Poliesportiu Josep Canadell i Veciana
  • Entrades numerades: 12 € (Venda anticipada a partir del dilluns dia 26 de setembre: Oferta 2x1 (dos espectacles al preu d'un) en obtenir l'abonament per a la Gala Internacional i la Nit d'Hipnotisme , al Castell de Masricart i a Codetickets
  • Aforament limitat

 

Gran Gala Internacional de Màgia amb Huang Zhen (Xina), Pilou (França), Henry Evans (Argentina), Jon Zabal (País Basc) i Aliskim (Catalunya). Direcció: Mag Gerard

El festival Impossible presenta la seva gran gala màgica, la xinesa Huang Zhen és una de les magues més destacades a escala mundial, ens oferirà un número poètic, visual i sorprenent que fascinarà a tothom.

Vingut directament des de l’Argentina, Henry Evans va guanyar el premi mundial de màgia amb l’especialitat de cartomàgia, actualment és un referent dins aquesta especialitat i durant la gala podrem gaudir d’una selecció de les seves rutines més destacades.

El francès Pilou va ser guanyador del Gran Premi Mundial de Màgia en l’especialitat de manipulació i ha participat en els millor festivals de màgia internacionals. Podrem il·lusionar-nos amb el seu número inspirat en els personatges de Charles Dickens.

Aliskim és un dels artistes catalans amb més projecció internacional, especialista en grans il·lusions on ens presentarà il·lusionisme de gran format amb un estil vuitcentista.

Des del País Basc ens visitarà Jon Zabal, un mentalista molt reconegut dins del món de la màgia, interpretant a un personatge una mica esbojarrat, la seva llarga trajectòria i les seves habilitats escèniques quedaran ben demostrades presentant la gala internacional.

Us convidem a un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que amb la màgia qualsevol cosa és possible.


Programa d'activitats