Agenda / Festa de la municipalitat: I Fira del Vi de la Canonja

Festa de la municipalitat: I Fira del Vi de la Canonja

22/04/2023

Atesa la coincidència amb altres esdeveniments el mateix dia i les obres de reurbanització que s’estan realitzant al carrer Marina, es recomana fer ús dels aparcaments públics gratuïts del camí vell de Reus (arribada des de l’A-7, AP-7 i T-11) i del carrer Campsrodons (arribada des de la N-340).

El 22 d’abril, en el marc de la Festa de la Municipalitat, se celebrarà a la Canonja la primera Fira del Vi. La fira es durà a terme a la rambla 15 d’abril pràcticament al llarg de tot el dia, de les 12 del migdia a dos quarts de 4 de la tarda i de les 5 de la tarda a les 10 de la nit. 

A la fira, organitzada per l’Ajuntament i el Celler Pallol, s’hi podran tastar vins de diferents denominacions catalanes com D.O. Montsant, D.O. Terra Alta, D.O. Priorat , D.O. Penedès i D.O. Costers del Segre. I es podrà fer d’una manera festiva acompanyada de música al migdia i al vespre. A la una del migdia hi haurà sessió de Dj amb música remember i s’oferirà una ració de fideuà per dos euros i mig, i a dos quarts de vuit del vespre, música en directe del grup de versions The Walkmans.

El preu de la consumició de vi serà de 2,5 euros, la copa també a 2,5 euros i 10 euros quatre consumicions amb la copa de regal. Hi haurà un espai per menjar amb Foodtruck i el mateix servei de bar de l’edifici Època.

Descarrega't el programa d'actes de la Festa de la municipalitat