Agenda / Aquest octubre, DesTAPA la Canonja!

Aquest octubre, DesTAPA la Canonja!

10/10/2014 - 19/10/2014

Els caps de setmana del 10, 11, 12 i del 17, 18, 19 d'octubre

DesTAPA la Canonja és una iniciativa impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja conjuntament amb 11 establiments de restauració del nostre municipi, que oferiran durant dos caps de setmana tapa i beguda per 2 euros. Aquest esdeveniment gastronòmic es realitzarà els caps de setmana del 10, 11, 12 i del 17, 18, 19 d’octubre. 
     
El DesTAPA la Canonja s’inicia amb la presentació d’11 tapes elaborades per cadascun dels establiments adherits, els quals hi han posat molta imaginació i il·lusió perquè tothom pugui tastar i assaborir diferents textures i productes culinaris de la nostra terra. Al mateix temps els participants podran gaudir dels carrers i places del poble fent el recorregut pels diferents establiments.
           
Aquesta és la primera edició de la ruta de tapes per la Canonja, i l’objectiu és difondre i dinamitzar el teixit empresarial del sector restauració del municipi. Desitgem que tingui l’acollida que es mereix i per això volem que tota la gent que hi participi doni la seva opinió votant la millor tapa. D'aquesta manera, les persones que hagin provat les 11 tapes també participaran en el sorteig de diferents premis.

Els establiments adherits són:

BAR / RESTAURANT  -   NOM DE LA TAPA

BAR EL RACÓ DE L'ORFEÓ  -  POP EMPIPAT AMB PULPA TROPICAL
BAR RAMÍREZ -  A LA VASCA
BOCATIN MALAGUEÑO  -  TERRA i MAR
BAR LA FLORIDA  -  SABOREANDO FLORIDA
BAR ANTÍDOT  -  CASA NOSTRA
BAR INDALO  -  ARCOIRIS DE HAMBURGUESA
HELADERIA EL POBLE  -  ESPARDENYA DEL POBLE
COM A CASA  -  CRUJIENTE DE POLLO I FOIE AL ESTILO LUCAS
BAR NOVA AMISTAD  -  SARDINA MARINERA 2.4-UN VIATGE DE SABORS
DOS ROSES  -  TARDOR DE ROSES
PIZZERIA METRO  -  PIZZA METRO