Notícies / La Canonja aprova una moció per l’adhesió a la xarxa de municipis lliures de tràfic de persones

28/07/2023
La Canonja aprova una moció per l’adhesió a la xarxa de municipis lliures de tràfic de persones

En el ple ordinari celebrat ahir dijous 27 de juliol, el grup del PSC va presentar una moció per adherir-se a la xarxa de municipis lliures del trànsit de dones, nenes i nens destinats a la prostitució que va ser aprovada amb els vots a favor del PSC i l’abstenció de Som Poble i d’Esquerra Republicana. En aquest mateix sentit, un dels punts de l’ordre del dia que es va aprovar va ser la modificació de crèdits del pressupost municipal vigent per diferents partides, una d’elles era precisament l’enderrocament de l’antic prostíbul Vicente Ferrer que hi havia a l’entrada a la Canonja per l’N-340.

Un altre punt aprovat en el plenari va ser la designació de les festes locals per l’any 2024 que seran el 20 de gener i el 16 d’agost.

Els membres del Consistori van restar assabentats dels informes emesos pel tresorer actual, relatius al compliment de la normativa per lluitar contra la morositat en les operacions comercials, del primer trimestre de 2023 i de l'informe emès per l'interventor municipal, relatiu a l'execució pressupostària del primer trimestre de 2023.

La sessió del ple va finalitzar donant resposta per part de l’equip de govern a diferents precs i preguntes dels grups d’ERC i Som Poble.