Notícies / L'Ajuntament posa en marxa el Servei d’Ocupació i Promoció Econòmica i la Borsa de Treball municipal

15/06/2020
L'Ajuntament posa en marxa el Servei d’Ocupació i Promoció Econòmica i la Borsa de Treball municipal

L’Ajuntament de la Canonja posa en marxa un servei d’ocupació i promoció econòmica i la Borsa de Treball per tal d’impulsar el desenvolupament local i la promoció econòmica de la Canonja.

Pel que fa al Servei d’Ocupació i Promoció Econòmica, el tècnic Julià Garcia oferirà suport a les persones que busquen ocupació o orientació laboral, i suport al comerç i petites empreses per a que neixin i/o es consolidin al municipi i alhora generin ocupació, amb propostes per dinamitzar el teixit comercial.

Aquest servei s'oferirà els dilluns, dimecres i divendres de les 9 del matí a la 1 del migdia al primer pis de l’edifici de Serveis Socials, al carrer Raval, 8, sempre amb cita prèvia trucant al telèfon 977 194 720 o enviant un correu electrònic a ocupaciopromocio@lacanonja.cat. Concretament, els dilluns i els dimecres de 9 a 13 h es destinaran a tasques ocupacionals dirigides a la ciutadania, informar sobre ofertes de treball, realització de currículums, etc. I els divendres, també de 9 a 13 h, es reservarà per l’assessorament a emprenedors i comerciants.

Finalment, la Borsa de Treball municipal també està en funcionament, i pretén ser una eina de gran utilitat tant per oferir feina com per trobar-ne. Així doncs, per tal d’oferir un millor servei i més efectiu, les regidories d’Ocupació i Promoció Econòmica animen als convilatans a utilitzar-la, als canongins i canongines que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral i als comerciants i als empresaris que ofereixen llocs de treball, inscrivint-se a través d'aquesta mateixa web: http://www.lacanonja.cat/borsa-de-treball/area-personal