Notícies / L'Ajuntament engega el concurs de redacció i dibuix "Sant Jordi a casa"

07/04/2020
L'Ajuntament engega el concurs de redacció i dibuix "Sant Jordi a casa"

L’Ajuntament de la Canonja, a través de la Biblioteca Pública del municipi, posa en marxa un concurs infantil de relats curts i dibuix adreçat als nens i nenes de la Canonja amb l’objectiu d’ajudar a fer més distret el confinament derivat de l’emergència sanitària pel Covid-19 i de conèixer com els infants, petits i no tan petits, estan vivint aquests moments.

Aquest concurs també pot esdevenir una bona manera perquè els nens i nenes puguin posar paraules a les seves inquietuds i desitjos que els causa aquesta situació tan excepcional; com estan vivint aquestes setmanes de confinament a casa, com se senten, què en pensen, què faran quan tots i totes puguem sortir al carrer o com han pensat celebrar el seu aniversari, la Festa de la Municipalitat o aquesta Diada de Sant Jordi tan “diferent”.

La data límit per presentar els treballs és el divendres 17 d'abril, i els guanyadors o guanyadores de cada categoria rebran un lot de llibres i material de dibuix.

L’Ajuntament de la Canonja podrà publicar els relats i dibuixos a través de la web, xarxes socials i/o fer-ne un recull en una edició impresa.

Des de l’Ajuntament de la Canonja, només ens queda animar a tots els nens i nenes a participar-hi.


Bases del concurs "Sant Jordi a casa"