Notícies / La inauguració del Teatre Municipal Orfeó Canongí, acte central de la Festa Major

16/01/2023
La inauguració del Teatre Municipal Orfeó Canongí, acte central de la Festa Major

Un any més, la Festa Major d'Hivern de la Canonja ja torna a ser aquí. Durant dos caps de setmana, el nostre municipi celebrarà Sant Sebastià amb un programa d’actes que compta amb la col·laboració de veïns i entitats i que aconsegueix en ple gener treure a la gent als carrers de la Canonja per gaudir d’uns dies de festa.

Enguany, la Festa Major comptarà amb un acte destacat i central que és la inauguració del Teatre Municipal Orfeó Canongí. La regidora de festes, Glòria Virgili, comenta que aquest serà sens dubte el plat fort de la Festa Major, “ja que antigament, la festa se celebrava en aquest emblemàtic edifici i per això vam pensar que era un bon moment per inaugurar-lo”.

La Festa major de Sant Sebastià d’enguany torna amb tota la normalitat. De fet l’escudella, un dels actes més populars i amb més acollida per part dels canongins serà un altre dels que concentrarà més públic. Un altre dels elements que cada cop agafa més embranzida a la Canonja és el seguici popular que segons la regidora “té moltes ganes de fer coses i tindrà un bon paper dins dels actes festius”.

Un altre novetat és el teatre comèdia que ens portarà divendres 27 la Mercè Comes i la Rosa Andreu al Poliesportiu Municipal. Ja es poden adquirir les entrades al Castell de Masricart o a codetickes.com

La resta del programa l’omplen els actes tradicionals que celebrem en aquestes dates, com la Baixada de Carretons que donarà el tret de sortida a la Festa Major el dijous 19 de gener a dos quarts de sis de la tarda davant de l’Ajuntament i que, tot seguit, la primera Baixada d’Andròmines. El divendres 20, festiu local, celebrarem els actes més oficials, com la Missa solemne, la processó i les sardanes. Al vespre el correfoc infantil i després la Nit Jove amb Tapeo Sound System, mostra de ball Cuban Soul Company i fi de festa amb DJ Aleix.

El dissabte 21 serà el dia de la inauguració del Teatre Municipal Orfeó Canongí, seguida del concert de Festa Major amb la Orquestra Maravella i per la nit el ball. El diumenge 22 reprendrem el Cross de Sant Sebastià, després dels anys de pandèmia.

El següent cap de setmana, concretament dissabte 28, arribarà el campionat d’skate i scooter a l’skate park municipal durant tot el matí, amb servei de barbacoes i música. I diumenge 29 l’escudella popular que cada any aplega gairebé 500 persones al Poliesportiu municipal.

 Descarrega't el programa de festes AQUÍ.

 


Programa d'actes: Festa Major d'Hivern 2023