Notícies / L’Ajuntament posa en marxa una aplicació mòbil per comunicar incidències a la via pública

22/09/2020
L’Ajuntament posa en marxa una aplicació mòbil per comunicar incidències a la via pública
L’Ajuntament de la Canonja ha ampliat les utilitats de l’app municipal per tal de convertir-la en una eina de comunicació més completa, més efectiva i més dinàmica. Ara amb el nom de “La Canonja”, l’aplicació a més d’oferir un espai de notícies,  agenda i serveis d’interès actualitzats, permet als canongins i canongines comunicar a través del mòbil, de forma ràpida i senzilla, incidències a la via pública i facilitar que es puguin resoldre el més aviat possible.  

A través de l’app “La Canonja”, accedint al menú “Incidències”, la persona que trobi una incidència a la via pública podrà fotografiar-la, geolocalitzar-la, enviar-la a  l’Ajuntament i fer un seguiment de la seva resolució. Per exemple un element de mobiliari urbà trencat, un fanal que no funciona o un desperfecte en el paviment.

A més a més, l’aplicació també ha incorporat un apartat d’avisos i alertes on quedaran recollits tots els “push” destacats enviats per l’Ajuntament a través de l’app, des d’avisos de talls de circulació, alertes d’emergències, pagaments d’impostos, fins als avisos de l’inici de la venda d’entrades d’espectacles.

Aquesta aplicació és gratuïta i es pot descarregar a través de l’App Store (IOS) i de Google Play (Android). Les persones que ja disposaven de l’aplicació Canonjatour al seu mòbil o tablet se’ls hi actualitzarà automàticament passant anomenar-se “La Canonja” i oferint els nous serveis.