Notícies / Surt a la Fresca els divendres de juliol

10/06/2021
Surt a la Fresca els divendres de juliol
  • Els divendres 9, 16, 23 i 30 de juliol, a 2/4 d’11 de la nit, a l’Hort del mas de l’abeurador  

Un any més, la Regidoria de Cultura presenta tot un seguit d’actes per amenitzar els divendres de juliol a la nit. Novament engega un “Surt a la fresca” amb la voluntat d’oferir una programació de qualitat adequada a l’espai de l’Hort del mas de l’abeurador.

El conjunt de propostes d’enguany comencen per una línia intimista i tanquen amb  humor màgic amb la voluntat que tothom hi trobi un espai on sentir-se còmode.

Des de l’Ajuntament de la Canonja hem fet al llarg de la pandèmia una aposta ben clara per una cultura segura que seguirem mantenint en els espectacles del programa “Surt a la fresca”, per això, a hores d’ara hem decidit continuar amb l’opció d’adquirir les entrades gratuïtes als diferents espectacles amb reserva prèvia.

Les invitacions per assistir als diferents espectacles es posaran a disposició del públic a través de la plataforma Codetickets a partir del dia 21 de juny i les sessions seran numerades. En cas excepcional, també es podran adquirir presencialment al Castell de Masricart de dilluns a divendres de 9 a 13 h i les tardes dels dilluns de 16 a 20 h.

L’aforament serà limitat en funció de la normativa existent en el moment de posar a les invitacions a disposició del públic.