Notícies / La Canonja presenta la seva marca turística

03/06/2024
La Canonja presenta la seva marca turística

L’edifici polivalent canongí, Època, ha estat l’escenari on avui s’ha donat a conèixer la nova marca turística de la Canonja. Sota l’expectació d’un centenar de persones convidades a l’esdeveniment, l’alcalde Roc Muñoz i la regidora d’Indústria i Turisme, Lucía López, han descobert el plafó gegant on s’hi amagava el disseny de la marca que representarà al municipi a partir d’ara.

I és que la situació estratègica de la Canonja, just al mig de l’eix turístic més important de la zona (Salou–Cambrils–Vila-Seca–La Pineda– Tarragona–Reus), fa que aquest poble del tarragonès vulgui aprofitar totes les sinergies que implica està al bell mig de la Costa Daurada i sumar-se a tots els beneficis que representa.

“La Canonja té uns valors determinats i una personalitat pròpia, que encaixen perfectament en el conjunt de la destinació com un complement més i que es poden explotar com actius diferencials que dinamitzin el municipi des de tots els punts de vista”, explicava la regidora d’Indústria i Turisme que també havia recalcat que la regidoria s’havia estrenat a les últimes municipals, pensant ja en aquest projecte turístic.

La marca “la Canonja” té una raó de ser i la regidora Lucía López ha deixat ben clar que “el principal motiu que ha desencadenat la creació d’aquesta marca i d’aquest projecte turístic, és, sens dubte, la propera inauguració del Centre d’Interpretació del Jaciment Arqueològic de la Boella (Espai Mammuthus)”.

La nova marca ha de representar el millor de la Canonja, capturar l’esperit del municipi i transmetre els seus valors. Ramon Vidiella, director de Garamond, empresa que ha desenvolupat el projecte de marca turística, ha destacat la imatge actual i moderna que se li ha volgut donar al nom “La Canonja. “S’ha decidit crear una nova marca turística que doni identitat a aquesta activitat de manera inequívoca, atractiva, suggerent i diferenciada al llarg del temps. Una nova imatge que transmeti la idea i els valors turístics i d’atracció de la Canonja”, manifestava al públic assistent.

 Per la seva banda l’alcalde Roc Muñoz posava en valor tots els actius que té la Canonja, des de la seva cultura, el seu patrimoni, les festes i totes les activitats que s’hi organitzen durant l’any.