Notícies / L’OCTM amplia el programa de la Temporada Hivern-Primavera

02/01/2024
L’OCTM amplia el programa de la Temporada Hivern-Primavera

S’apropa la nova temporada del Teatre Municipal. L’èxit obtingut per la primera temporada i les enquestes rebudes ens han portat a elaborar una programació més extensa, amb un toc de comèdia que persisteix al llarg dels diferents actes. La música i les arts escèniques, seran protagonistes, tal com ho varen ser a la temporada inaugural, així, enguany, presentarem dos espectacles on la cançó serà l’estrella i cinc obres teatrals que estan actualment en cartell en els millors teatres de Catalunya.

D’aquesta manera, al Teatre Municipal entre gener i juny presentarem actuacions musicals com les d’Anna Roig o Mayte Martín, que presentarà el seu darrer treball “Tatuajes”, estrenat al festival Grec d’enguany. Pel que fa al teatre, comptarem amb The Feliuettes, amb “Amor a mort”, un espectacle de cabaret que és una delícia per a qui vol gaudir dels musicals de proximitat. La comèdia, però, és la principal protagonista de la temporada amb èxits com el retorn als teatres de “Burundanga”, una de les obres de més èxit de Jordi Galceran o “La paella dels dijous”, una producció del Maldà amb Llum Barrera com a protagonista, sense oblidar l’adaptació de Paco Mir, exTricicle, de l’obra de Lope de Vega “El perro del hortelano”, un clàssic renovat a l’OCTM. Finalment, no us podeu perdre ”Bèsties”, el monòleg que ens presentarà Marta Marco i que es va estrenar també al Festival Grec de Barcelona. Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació dels i de les menors.

Us deixem a la vostra disposició el llibret de la temporada amb tota la informació. Per tal de fer més econòmica l’assistència al teatre, a banda dels diferents abonaments, enguany hi haurà un descompte per al Carnet Jove.

La programació del Teatre Municipal, és a càrrec de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.


Programació OCTM. Temporada Hivern-Primavera