Notícies / L’IMPOSSIBLE torna a l’espai on va néixer

03/10/2023
L’IMPOSSIBLE torna a l’espai on va néixer

Entre el 19 i el 22 d’octubre la màgia trepitjarà novament els carrers de la Canonja.

  Després de diversos anys atenent la remodelació del que és ara el Teatre Municipal Orfeó Canongí i havent convertit el Poliesportiu en el centre d’operacions del Festival Impossible, la màgia retorna de nou al teatre per, sense deixar de banda els espectacles de carrer, formar part de la temporada de tardor de l’OCTM. Enguany hi trobarem espectacles adreçats a tota mena de públic. Des d’aquelles persones que gaudeixen quedant-se bocabadats amb les grans il·lusions fins a aquelles que s’admiren amb l’aparent facilitat amb què el mag manipula una baralla de cartes.

  Tot seguit us fem un breu avançament del que podreu trobar al festival:

  Dijous 19 d’octubre

  A les 17 h, presentació de l’Impossible amb la màgia de la Maga Silvana al Castell de Masricart

  Divendres 20 d’octubre

  A les 20.30 h, Gala Internacional de Màgia al Teatre Municipal Orfeó Canongí. El festival Impossible presenta la seva gran gala màgica amb Jimmy Delp, des de França, l’italià Julian de Rosa, el madrileny David Diaz, la Cia. Mag Nani, Shado, un dels més famosos pick pockets, i el tarragoní Mag Gerard, que a més a més de presentar la gala, ens oferirà un tast de la seva original màgia reconeguda a escala internacional. Us convidem a un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que amb la màgia qualsevol cosa és possible.

  Dissabte 21 d’octubre

  A les 12 h, Street Magic amb Tor Magoa ens seduirà al nou espai de la plaça d’Europa. Des del País Basc ens presentarà el seu nou espectacle de carrer de màgia divertida i participativa per a públic familiar. Prepareu-vos per entrar en un món d’il·lusió en el qual l’impossible es fa possible i l’irreal es converteix en real

  A les 19 h, ILUSIÓNATE, un espectacle adreçat al públic familiar de Borja Montón, un mag que vol compartir amb tots nosaltres màgiques històries i algunes de les seves millors il·lusions. Aquest espectacle es durà a terme a l’OCTM. Tingueu en compte que s’ha canviat l’horari respecte anys anteriors per tal de facilitar la presència del públic més menut.

  Diumenge 22 d’octubre

  Sortida des de la plaça del Castell a les 11.30 h. La companyia “El gat pentina” vol convertir els carrers i les places en una autèntica pista de ball, una pista on aterrarà el seu COET. Sis personatges provinents del planeta Boogaloo aterren a la Canonja amb només un objectiu: transmetre la festa i el joc que imperen al seu planeta. Es tracta d’una invasió festiva que encomana les ganes de gaudir i de jugar a tothom que s’hi apropi. Jugarem, ballarem, cantarem i riurem plegats. Pista, si us plau!

  A les 12.30 h, a la plaça d'Europa, Don Gelati amb Dani García, l'espectacle de cloenda que combina els malabars i la màgia. Aquest no serà un dia com els altres... Don Gelati patirà tota mena d’imprevistos i infortunis amb el carretó i els gelats. El temps apressa i l’ha d’arreglar abans que el sol ens deixi sense frescos dolços.


  ENTRADES GALA INTERNACIONAL DE MÀGIA I ILUSIÓNATE

  Venda anticipada: amb l’Abonament 2x1, obtindreu els dos espectacles a preu d’un.

  • A través de www.codetickets.com
  • Al Castell de Masricart: matins de dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h; tardes de dilluns a divendres de 16 a 20 h

  Venda a taquilla: Des d’una hora abans de l’espectacle.

  RESTA D’ACTES: GRATUÏTS

  En cas de pluja, els espectacles Street Magic i Don Gelati es representarien a l’OCTM.


  Descarrega't AQUÍ el llibret de l'Impossible.