Notícies / Gaudiu de la Festa Major d'Hivern!

11/01/2022
Gaudiu de la Festa Major d'Hivern!

Benvolguts canongins, deixem enrere unes festes de Nadal descafeïnades i contingudes a causa de la pandèmia, per continuar amb la Festa Major de Sant Sebastià que seguirà en la mateixa línia. Ara no podem baixar la guàrdia. Hem de prendre totes les precaucions que estan a les nostres mans per evitar més contagis, però tot i així, des de la Regidoria de Festes s’ha preparat una proposta d’actes per gaudir de la festa d’hivern amb les màximes mesures de seguretat.

Amb la voluntat de mantenir la festa, els actes s’han reinventat i es condicionaran a les recomanacions sanitàries per garantir les distàncies de seguretat, l’ús de la mascareta, evitar aglomeracions i permetre controls d’accés i aforament. Així doncs, s’han hagut d’anular alguns actes que estaven programats per aquest cap de setmana degut a l’alt índex de contagis que s’han enregistrat en els últims dies, com és el cas del teatre de las “Chicas de Oro” que malauradament haurà d’esperar per fer l’estrena. En canvi, mantindrem actes tradicionals com la processó pels carrers de la Canonja i també tots aquells actes que es duen a terme a l’aire lliure, com la baixada de carretons, el correfocs dels Diables de la Canonja, el campionat d’skate i el passeig en segways. Els únics actes que es realitzaran a l’interior són l’espectacle infantil del dijous 20 a la tarda, el monòleg del divendres 21 al vespre i el concert de Festa Major del dissabte. Per aquests tres actes caldrà entrada preassignada, amb distància entre seients i l’aforament serà del 70%. L’escudella popular que tant d’èxit va tenir en la passada Festa de la Municipalitat, la tornem a recuperar en el mateix format per emportar, el diumenge 23 de gener.

Venim d’unes setmanes molt complicades i encara ens hem de moure amb molta cautela, però també tenim clar que cal anar recuperant terreny, i per això s’ha treballat en aquest programa que teniu AQUÍ.

Gaudiu de la Festa Major de Sant Sebastià amb seguretat i no baixeu la guàrdia.
Bona Festa Major!

Roc Muñoz Martínez
Alcalde


Podeu adquirir les invitacions de l'espectacle infantil, el monòleg, l'orquestra Maravella i els tiquets de l'escudella a Codetickets.


Descarrega't el programa de la Festa Major d'hivern 2022