Notícies / Festival de Màgia "Impossible"!

23/09/2022
Festival de Màgia "Impossible"!
El Festival Impossible esdevé novament un dels eixos de l’activitat cultural i festiva del nostre poble. Entre el 13 i el 16 d’octubre la Canonja s’omplirà de màgia i diversió de les mans d’un conjunt d’artistes excepcionals vinguts d’arreu.

Enguany hi trobarem espectacles adreçats a tota mena de públic. Des d’aquelles persones que gaudeixen quedant-se bocabadats amb les grans il·lusions fins a aquelles que s’admiren amb l’aparent facilitat amb què el mag manipula una baralla de cartes.

Si els espectacles de màgia tenen un poder, és el d’il·lusionar d’igual manera a petits i grans. Hi ha un bon truc per a cadascun de nosaltres, i el trobarem a la Gala Internacional del divendres dia 14, amb artistes vinguts d’Argentina (Henry Evans), França (Pilou), Pais Basc (Jon Zabal), la Xina (Huang Zhen) i Catalunya (Aliskim).

Amb Jeff Toussaint tornarem a trobar-nos davant d’un espectacle que no ens deixarà indiferents. L’hipnotisme viscut com espectacle ens farà gaudir el dissabte dia 15 d’un vespre d’allò més vibrant. T’atreveixes a pujar a l’escenari?

No podem oblidar tampoc els espectacles que trobarem al carrer de forma gratuïta. Recuperem la cercavila amb més humor que mai i us presentem nous espectacles els matins de dissabte i diumenge, amb artistes que combinen la màgia i la comicitat per tal de fer-nos passar una estona d’allò més agradable a tota la família.

Recordeu, del 13 al 16 d’octubre els canongins tenim una cita amb l’IMPOSSIBLE


Les entrades es posaran a la venda a partir del dia 26 de setembre a través de Codetickets i al Castell de Masricart.

Programa d'activitats