Notícies / EMLAN, Figa Flawas i Flashy Ice Cream al Mamut'23

24/07/2023
 EMLAN, Figa Flawas i Flashy Ice Cream al Mamut'23

Arriba la nova edició del Mamut amb molt bones vibracions. L'Àrea de Joventut ha apostat per un cartell fresc i amb molta energia, amb EMLAN, Figa Flawas i Flashy Ice Cream com a destacats.

El divendres 4 d’agost actuarà EMLAN, que després d’una gira molt intensa pujant a escenaris de festivals destacats l’estiu passat, ara ens porta a la Canonja el seu darrer treball musical “Hotel chiclepunk”. Els dijeis Ángel García i el canongí Aleix Nievas seran els encarregats de tancar aquesta primera nit del Mamut 2023.

L’endemà, obrirà la nit de dissabte el trap català de Flashy Ice Cream. Parlar de Flashy Ice Cream és fer-ho sobre un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana; està format per dos main vocals, Sneaky Flex i Giancana, un productor, Daax, i un filmaker i dissenyador gràfic, C.Turu. I com que podríem dir que la música urbana és la nova revolució musical, a continuació serà el torn dels Figa Flawas. Des de Valls, arriba aquest duet de cantant i productor format per dos amics de la infància (Xavier Cartanyà i Pep Velasco) amb un so fresquíssim de música urbana festiva: reggaeton, trap, pop, urban, disco, rumba, drill, ... Qualsevol etiqueta se’ls hi queda realment petita. I, per acabar la nit de la millor manera, ens acompanyaran Pd Peting, més shoumans que punxadiscos!!!.

L’entrada per cada nit serà de 5 € anticipada i 10 € a taquilla (inclou dues consumicions o un combinat). Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult i de la corresponent autorització.