Notícies / El Festival de Màgia Impossible portarà mags de renom a la Canonja els dies 8, 9 i 10 d'abril

14/03/2016
El Festival de Màgia Impossible portarà mags de renom a la Canonja els dies 8, 9 i 10 d'abril

Un any més la Canonja acull el Festival de Màgia Impossible, un esdeveniment cultural amb una programació de qualitat que ja s'ha fet un lloc dins del calendari de les nostres comarques. Això és possible gràcies a l'esforç i el treball conjunt de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Canonja, l'empresa Batall Produccions i el Mag Gerard del Teatre Màgic, que porten 12 anys treballant per aconseguir que l'Impossible sigui un referent de la màgia al nostre territori.


La presentació oficial del Festival es farà el dia 6 d’abril a les 5 de la tarda al Castell de Masricart. El primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Salvador Ferré, acompanyat pel Mag Gerard de Teatre Màgic i un representant de Batall Produccions seran els encarregats de presentar el programa i les actuacions de l'Impossible 2016. Tot seguit i per amenitzar l'espectacle Felix Brunet ens presentarà “El domador de puces” de Felix Brunet. Un cop fet aquest tast, els plats forts se serviran el cap de setmana a l’Orfeó Canongí. 


El divendres dia 8, la Gala Internacional de Màgia una vegada més, sota la direcció artística del Mag Gerard, ens farà un aperitiu de les darreres novetats internacionals.


Dissabte dia 9 al migdia, a la plaça Mestre Gols, Pepin Banzo ens portarà un espectacle adreçat als més petits de la casa amb regust americà. L'espectacle principal del festival el podrem gaudir el mateix dissabte amb la presentació de “Vaya par de dos!” amb Sara Escudero y Miguelillo. La fantàstica Sara Escudero, guanyadora del ”Club de la Comedia” i actual col·laboradora del programa de televisió Zapeando de la Sexta, i el mag Miguelillo, un dels mags més divertits del panorama nacional, s'uneixen per donar-nos més d'una hora de riures i màgia a parts iguals.


El diumenge reprendrem el format habitual de l’Impossible amb una gran cercavila humorística a càrrec de “Les fotografiers” que sortirà a les 12 del migdia de la font de la Raval i arribarà a la plaça del Castell, on ens rebrà el mag Eduard Juanola amb el seu espectacle Hocus Pocus.


La cloenda de l’Impossible, serà el diumenge dia 10 a les 6 de la tarda a l’Orfeó Canongí amb Chequín, la història d’un màgic viatger que arriba a un hotel molt especial.


Una de les principals novetats d’enguany és la possibilitat de comprar les entrades de manera anticipada a través de la web de Codetickets. Tot i així, gran part dels espectacles són gratuïts. El primer tinent d'alcalde de l'àrea de Cultura, Salvador Ferré, explica que un dels objectius de les jornades és “a més a més d’oferir qualitat, que es pugui gaudir dels diferents espectacles a preus populars, amb la intenció que ningú es quedi al marge d’aquest esdeveniment que transforma per 3 dies la Canonja. Així, a banda d’oferir diversos espectacles gratuïts, els de pagament es presenten amb l’oferta dos al preu d’un”.