Notícies / Comença la Temporada de Tardor a l’OCTM

14/09/2023
Comença la Temporada de Tardor a l’OCTM
Aquest mes s’inicia un nou cicle al teatre municipal, la Temporada de Tardor, una oferta que inclou teatre, música, màgia i cinema. Com explica el regidor de Cultura, Salvador Ferré, “aquesta nova temporada a l’OCTM té la voluntat de recuperar l'activitat cultural que fins ara es portava a terme en diferents espais del poble”.

Així doncs, l’últim cap de setmana de setembre, el teatre municipal acollirà el Frame Film Festival. L’èxit d’aquest festival de curtmetratges ha portat la Canonja a obrir una nova col·laboració amb Frame Film, que ens farà arribar els millors curtmetratges estrenats al llarg de l’any. L’OCTM us convida a estrenar la seva pantalla de cinema el divendres 29 i el dissabte 30 de setembre, a les set de la tarda i a dos quarts de nou del vespre. L’assistència és gratuïta, sense necessitat d’invitació i amb aforament limitat.

El cap de setmana cinematogràfic es complementarà amb “Mercè March trio” que, el dia 1 d’octubre a les 7 de la tarda, ens conviden a endinsar-nos en el món dels musicals de tots els temps. Una actuació que, ben segur, farà les delícies de les persones amants del gènere musical i permetrà veure sobre l’escenari la directora de la nostra coral de la gent gran. L’espectacle és gratuït amb una reserva de 5 euros que es retornarà un cop validada l’entrada. La reserva es pot fer a partir de les 9 del matí del 15 de setembre, per Codetickets o al Castell de Masricart.

No acaben aquí els actes programats al Teatre Municipal per a aquesta tardor. El cap de setmana del 20 d’octubre s’estrena una nova edició del Festival de Màgica Impossible; els dissabtes 4 i 11 de novembre tindrem un cicle breu de teatre km. 0 amb les obres L’última d’Antagonista Teatre i You Say Tomato de la Sala Trono; i el 25 de novembre una gala lírica de primera magnitud amb Àngel Òdena per tal de retre homenatge al baríton Pau Vidal, un dels nostres fills il·lustres. Les entrades i abonaments de tots aquests espectacles es posaran a la venda a partir del 2 d’octubre.

Finalment, de manera especial, també volem anunciar la represa de l’activitat “Liceu al territori” que ens portarà el diumenge 3 de desembre fins al Gran Teatre barceloní per a gaudir de l’òpera Turandot, amb la mítica producció de Núria Espert que va inaugurar el Liceu després de l’incendi de 1994.


Programa de Tardor 2023