Notícies / Aquest divendres ja es podrà votar el destí dels 200.000 euros dels Pressupostos Participatius

11/10/2021
Aquest divendres ja es podrà votar el destí dels 200.000 euros dels Pressupostos Participatius
Un cop finalitzat el període de recollida de propostes i sotmeses a l’estudi de viabilitat per part dels tècnics municipals, ha arribat el moment de votar i decidir quines seran, d’entre les 12 vàlides, les propostes que veuran la llum en els propers mesos.

Les votacions començaran el dia 15 d’octubre i finalitzaran el 31 del mateix mes. Tota la població de 16 anys o més empadronada al municipi tindrà l’oportunitat de votar les propostes dels Pressupostos Participatius 2021-2022 per tal de decidir el destí final de 200.000 € del pressupost municipal per a inversions. Cada votant haurà de seleccionar obligatòriament 3 propostes de la butlleta.

La votació es podrà fer efectiva telemàticament a través de la pàgina web https://participacio.lacanonja.cat/ mitjançant un procés de registre. I també es podrà votar presencialment, presentant el DNI, a les oficines de l'Ajuntament i al Castell de Masricart.

Les propostes finals se seleccionaran en base a l'ordre de prioritats obtingut i als límits establerts, fent les combinacions necessàries per tal d'arribar als 200.000 €, la partida determinada per al procés. Així doncs, s'escolliran aquelles propostes la suma de les quals sigui la més propera al límit econòmic, sempre tenint en compte els vots obtinguts. Com ja es va fer en la passada edició, les propostes que no siguin escollides per al menys el 15 % dels votants quedaran descartades, per tal que les seleccionades tinguin un mínim de suport dels votants.

Des de l’Ajuntament s’anima a tots els canongins i canongines a votar i participar d’aquest procés obert a la ciutadania per millorar, entre tots, el municipi de la Canonja, pensant sempre en el bé comú.

Pots consultar l'informe de validació de les propostes presentades AQUÍ.