Agenda / VII Parc de Nadal de la Canonja

VII Parc de Nadal de la Canonja

28/12/2014 - 30/12/2014

El món del Cinema al Parc de Nadal de la Canonja

Un any més, el poliesportiu Josep Canadell i Veciana acollirà el Parc Infantil de Nadal de la Canonja. I el món del cinema serà l’eix conductor d'aquesta nova edició.

Enguany, tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre i comptarà, com en anys anteriors, amb la col·laboració de diferents entitats canongines i empreses del nostre entorn.

El dia 28 de desembre, l’entrada serà solidària i el parc obrirà a partir de les 5 de la tarda amb diferents elements lúdics i l’actuació, a les 8 del vespre, del grup d’animació infantil Quin Sidral.

Els dies 29 i 30, tindrà un preu de 3 € i l’horari serà d’11 del matí a 2 de la tarda i de 2/4 de 5 a 7 de la tarda. Aquests dies hi haurà, a més a més dels elements lúdics, diferents tallers organitzats per les entitats.

El dia 29, el fi de festa anirà a càrrec del grup d’animació Rodamons i el dia 30 serà el moment de Beat Dansa, els gegants i els diables de la Canonja.

El parc, està pensat per a nois i noies de 3 a 16 anys i està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja. La gestió tècnica és a càrrec de la fundació Enxarxa.

Entre les entitats que han confirmat la seva participació hi ha: Agrupament Escolta i Guia Bisbe Borràs, ACMEA, Amigos del Caballo, Associació de Mares i Pares de l’Escola de la Canonja, Asociación Sociocultural Gitana, Beat Dansa, la Biblioteca Pública, Btt la Canonja, Club Excursionista La Canonja, Col·lectiu de Dones, Comissió de Carnaval, Diables de la Canonja, Gegants de l’Orfeó Canongí, Llar d’Infants, Punt d’Informació Juvenil (PIJ), el Tecler, i Topromi.

Les empreses col·laboradores d’enguany són BASF, BAYER, CLARIANT i ELIX Polymers.

Data:
Del 28-12-2014 al 30-12-2014
Lloc:
Poliesportiu Josep Canadell i Veciana
Adreça:
C/ Alcalde Marian Fonts i Ciurana, 1

Organitza:
Ajuntament de la Canonja - Patronat de Cultura del Castell de Masricart