Agenda / SURT A LA FRESCA: Concert "La maternitat d'Elna"

SURT A LA FRESCA: Concert "La maternitat d'Elna"

19/07/2019

  • Dia: 19 de juliol
  • Hora: 2/4 d'11 de la nit
  • Lloc: Replà de l'església (en cas de pluja: Església de Sant Sebastià)

Els divendres d’estiu arriba de nou el programa “Surt a la fresca” amb l’objectiu de portar a la Canonja tot un seguit d’actuacions amb la voluntat que canongins i canongines puguem trobar un motiu d’esbarjo els vespres de divendres a 2/4 d’11 de la nit a diferents espais del nostre poble.

Tot i que en edicions anteriors aquesta programació es duia a terme durant el mes de juliol, enguany, per motius de programació es farà un espectacle el primer divendres d’agost.

S’encetarà el cicle el dia 12 de juliol amb l’actuació de Aba Taano, un grup de gòspel africà que participa del projecte “Música para Salvar Vidas” en el que enguany col·labora l’Ajuntament de la Canonja.

El dia 19 de juliol podrem gaudir de la versió per a quatre solistes i piano de l’Òpera “La maternitat d’Elna”. Una obra que posa en valor la memòria històrica, la lluita pels drets de la dona i les persones refugiades.

La música també protagonitzarà l’espectacle del dia 26 de juliol amb l’actuació del polifacètic músic Èric Vinaixa que ens presenta en format trio el seu espectacle “Llarga vida al Rock’n’Roll”. Un directe acústic amenitzat amb anècdotes i històries que situen cada música en el seu espai.

L’humor serà la peça amb que finalitzarà el cicle Surt a la Fresca el dia 2 d’agost amb el tarragoní Paco Enlaluna. Cançons, imitacions i rialles assegurades per esperar la Festa Major d’Estiu.