Agenda / Sessió de retorn dels Pressupostos Participatius 2018

Sessió de retorn dels Pressupostos Participatius 2018

07/05/2018

  • Dia: 7 de maig
  • Hora: 7 de la tarda
  • Lloc: Castell de Masricart

El procés dels Pressupostos Participatius finalitzarà el proper dilluns 7 de maig a les 7 de la tarda amb una sessió de retorn on s’explicarà detalladament com han anat les diferents etapes del procés.

La proposta que va obtenir més vots va ser les millores al pati de l’escola encaminades a fomentar la sostenibilitat i el joc lliure, amb un total de 78 vots. La segona, instal·lació de jocs adequats per a preadolescents a la Plaça Ernest Lluch, amb 61 vots. La tercera fa referència a la canalització d’aigües al camí de la Creu, darrere de l’Escola la Canonja, amb 59 vots. La quarta proposta que es durà a terme serà la implementació d’una aplicació mòbil de fotodenúncia per tal d’enviar avisos i incidències relatives a la via pública a l’Ajuntament, 42 vots. Un cop arribats a aquest punt la següent proposta amb més vots era la que feia referència a la instal·lació d’elements de protecció a l’enjardinament de la Rambla de les Garrigues, però el seu cost de 90.000 euros suposava excedir el límit establert en les bases del procés dels Pressupostos Participatius que establia un màxim de 200.000 euros. Per tant, s’ha fet un salt a la següent proposta que és la instal·lació de barres per l’entrenament físic a l’aire lliure en un parc, amb 30 vots, i per últim la instal·lació de sis taules interpretatives del paisatge per tal d’identificar els principals elements geogràfics i naturals que s’observen a l’horitzó, amb 17 vots.

S’informarà també de les propostes descartades i de les que es podrien realitzar en un futur. 

En aquesta sessió es distribuirà un qüestionari d’avaluació per a tots els assistents que també estarà en format online, per ajudar-nos a millorar el procés de cara a l’any vinent.

La sessió comptarà amb la presència dels professionals de Ceres, empresa que ha dut a terme el procés, l’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, i el primer tinent d’alcalde de Participació Ciutadana, Salvador Ferré.