Agenda / Roda d'Art: Exposició de pintures de Joan Cunillera

Roda d'Art: Exposició de pintures de Joan Cunillera

06/05/2016 - 31/05/2016

  • Dies: del 9 al 31 de maig
  • Horari: Tardes de dilluns a divendres de 4 a 8. Matins de dimarts, dimecres i divendres de 9 a 1.
  • Lloc: Castell de Masricart
  • Inauguració de l'exposició: Divendres 6 de maig, a les 8 del vespre, al Castell de Masricart.

La segona edició de la recuperada Roda d'Art que impulsen un grup de centres i instituts d'estudis del Camp de Tarragona presenta una exposició de pintures de Joan Cunillera, nascut a Vila-rodona l'any 1933 i resident a Santes Creus des de la seva joventut.


Cunillera ha creat expressament per aquesta exposició itinerant un conjunt d'obra nova, que si bé segueix les traces característiques dels darrers anys, com sempre té la virtut de sorprendre'ns en un joc de colors valents i intensos, entrellaçats per assolir harmonia i delicadesa. Devessall de colors que com una riuada inunden un món interior extret en bona part de la bellesa del seu entorn de vida: Santes Creus i els arbres del seu paisatge quotidià.


Amb aquesta proposta expositiva es vol retre homenatge i reconeixement a la llarga, suggestiva, valuosa i generosa trajectòria artística de Joan Cunillera.


Projecte Roda d’Art: Centre d’Estudis del Gaià, Centre d’Estudis Canongins Ponç del Castellví, Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, Centre d’Estudis d’Altafulla, Institut d’Estudis Vallencs, Centre d’Estudis Alcoverencs i Escola d’Art i Disseny de la Diputació.