Agenda / Retorn i tancament dels Pressupostos Participatius 2017

Retorn i tancament dels Pressupostos Participatius 2017

30/05/2017

  • Dia: 30 de maig
  • Hora: 7 de la tarda
  • Lloc: Castell de Masricart

El procés dels Pressupostos Participatius finalitzarà el proper dimarts 30 de maig a les 7 de la tarda amb una sessió de retorn on s’explicarà detalladament com han anat les diferents etapes del procés. També s’explicarà com es duran a terme les propostes guanyadores. La que va obtenir més vots (367) va ser la de dotar de cuina pròpia el menjador de l'Escola la Canonja, per un import de 92.500 euros i la segona, amb 252 vots, va ser marcar i senyalitzar una ruta perimetral de 7 kilòmetres que passa per camins públics i envolta el poble, inclòs el Sector Nord, per on es pugui caminar, anar en bici, córrer, amb un pressupost de 106.800 €.

S’informarà també de les propostes descartades i de les que es podrien realitzar en un futur. 

En aquesta sessió es distribuirà un qüestionari d’avaluació per a tots els assistents que també estarà en format online, per ajudar-nos a millorar el procés de cara a l’any vinent.

La sessió comptarà amb la presència dels professionals de Ceres, empresa que ha dut a terme el procés, l’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, i el primer tinent d’alcalde de Participació Ciutadana, Salvador Ferré.