Agenda / Prova de Sirenes

Prova de Sirenes

24/04/2024

  • Dia: 24 d'abril
  • Hora: 12 h

El pròxim dimecres 24 d’abril a les 12:00h es durà a terme la prova de sirenes d’avís a la població per risc químic de la xarxa d’alarmes de Protecció Civil adscrita al Pla del Sector Químic de Tarragona PLASEQTA.

Concretament, sonaran les sirenes de risc químic dels municipis següents: Tarragona, la Canonja, Reus, Vila-seca, Salou, Constantí, la Pobla de Mafumet, el Morell, els Pallaresos, els Garidells, Perafort i Vilallonga del Camp. 

L’objectiu principal d’aquests tipus d’exercicis és familiaritzar  la població amb els sons d’avís. A més, aquestes proves són necessàries per avaluar la cobertura acústica de les sirenes i verificar el funcionament dels equips i el sistema d’activació. 

Us recordem que a més d’activar les sirenes de risc químic, s’enviarà una alerta de protecció civil als telèfons mòbils de la mateixa zona.

 A l’enllaç següent trobareu tota la informació de la prova de sirenes i de l’enquesta habilitada per tal que la ciutadania pugui reportar si les ha escoltat adequadament. Disposeu de més informació sobre consells d’autoprotecció davant de risc químic i de material divulgatiu descarregable en aquest enllaç.